Marcel Tomàs i la seva companyia, Cascai Teatre, estaran de gira per Girona, durant el mes de setembre, amb dos dels seus espectacles.

Un Tal Shakespeare es podrà veure, el 4 setembre, a les 21.30 h, a la Sala U d’octubre – La Burés del municipi d’Anglès. Aquesta representació és gratuïta i cal reservar entrada trucant al 678 732 023.

La companyia representarà un altre dels seus espectacles, concretament El Comediant que es podrà veure en aquestes dates, horaris i espais: el dia 10, a les 21.30 h, a la plaça del Castell de Jafre; i el 19, a les 20.30 h, a la Placeta 1 d’octubre de Verges.

Podeu veure els vídeos de l’espectacle Un tal Shakespeare, realitzats en el marc del projecte Territori Escènic de CIATRE, en aquest enllaços:

– Entrevista i imatges sobre l’espectacle

– Clip de l’espectacle

– El secret professional de la companyia