L’espectacle protagonitzat per Quim Masferrer, Bona Gent, continua de gira per Catalunya durant l’octubre. L’obra es podrà veure, aquests dies, en aquests municipis: l’1, a les 21 h, i el 2, a les 18 h i a les 21 h, al Centre Cultural de Terrassa (Barcelona); el 7, a les 18 h, al Teatre L’Amistat de Premià de Mar (Barcelona); el 8, a les 22 h, a la plaça del Lleó de Caldes de Montbui (Barcelona); el 10, a les 20.30 h, al Teatre La Sala d’Albatàrrec (Girona); el 17, a les 21 h, al Pavelló de les Escoles d’Alcover (Tarragona); i el 24, a les 19 h, al Teatre Massallera de Sant Boi de Llobregat (Barcelona).

Per a més informació i per adquirir entrades consulteu aquest enllaç.

Podeu veure el vídeo de Bona Gent, realitzat en el marc del projecte Territori Escènic, en aquest enllaç del canal de YouTube de CIATRE.