La companyia Teia Moner – Addaura Teatre Visual comença el mes d’octubre amb una actuació el dia 1, a les 18 hores, a la plaça Trobada de Barcelona amb l’espectacle Tropic. Aquesta representació es farà en el marc de la 16a Mostra de Titelles de Les Roquetes ‘La Titellada’, esdeveniment on Teia Moner també serà homenatjada per la seva àmplia trajectòria professional. Aquestes activitats són gratuïtes.

La companyia realitzarà diferents representacions, durant el mes d’octubre, de l’espectacle Klé: el 3, a les 18 h, a la Sala La Diadema de Corbera de Llobregat (Barcelona); el 9, a les 18 h, al Centre Cultural Municipal Lo Casino d’Alcarràs (Lleida); el 24, a les 17.30 h, al Teatre de La Passió d’Olesa de Montserrat (Barcelona); i el 30, a les 17.30 h, al Sant Andreu Teatre de Barcelona.

Podeu veure el vídeo de Klé, realitzat en el marc del projecte Territori Escènic, en aquest enllaç del canal de YouTube de CIATRE.

La companyia també representarà altres dels seus treballs durant l’octubre: dins del Festival de Titelles d’Encamp (Andorra), el 16, a les 17 h, l’espectacle Gianni, i el 17, a les 17 h, Galaxis; i en el Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), el 23, a les 19 h, Mobilus.