REPRESENTACIONS DE ‘BONA GENT’ AL NOVEMBRE

REPRESENTACIONS DE ‘BONA GENT’ AL NOVEMBRE

L’espectacle protagonitzat per Quim Masferrer, Bona Gent, continua de gira per Catalunya durant el mes de novembre. L’obra es podrà veure, aquests dies, en aquests municipis: el 14, a les 19 h, al Pavelló Municipal de Puig-reig (Barcelona); el 26, a les 20 h, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona; el 27, a les 20 h, al Teatre L’Amistat de Mollerussa (Lleida); i el 28, es portarà a terme una actuació especial que s’emmarca dins de la Fira de la Mongeta del Ganxet de Les Franqueses del Vallès (Barcelona).

Per a més informació i per adquirir entrades consulteu aquest enllaç.

Podeu veure el vídeo de Bona Gent, realitzat en el marc del projecte Territori Escènic, en aquest enllaç del canal de YouTube de CIATRE.

By |2021-11-30T08:59:33+02:00octubre 25th, 2021|General|Comentaris tancats a REPRESENTACIONS DE ‘BONA GENT’ AL NOVEMBRE
Go to Top