Teia Moner – Addaura Teatre Visual torna al Sant Andreu Teatre de Barcelona, durant aquest mes de novembre, amb l’espectacle Klé. La companyia realitzarà tres actuacions el 6 i el 7, i també una campanya escolar els dies 13, 14 i 15. A més, aquest muntatge també es podrà veure, el 14, al Teatre de la Vila de Palau-solità i Plegamans (Barcelona) i al Teatre Ateneu de Cerdanyola (Barcelona).

Podeu veure el vídeo de Klé, realitzat en el marc del projecte Territori Escènic, en aquest enllaç del canal de YouTube de CIATRE.

A més, Teia Moner serà homenatjada, el 13 de novembre, per la seva llarga trajectòria professional, en el marc del Festival Màgicus que se celebrarà a la Ciutat Comtal. Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

La companyia realitzarà dos representacions més, durant el mes de novembre, dels seus espectacles Contes de Gel i Mobilus, respectivament: el 14, en el Teatre Cirvianum de Torelló (Barcelona), dins del Festival de Cinema de Muntanya; i el 20, en el Local Social de Santa Susanna (Barcelona).