Teia Moner ha estat nominada, dins de la categoria de millor gira d’artista o grup per a públic infantil o familiar, als Premis ARC, atorgats per l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya. Aquests guardons compten, en aquesta 19a edició, amb un total de 38 nominats i tenen com a objectiu donar visibilitat al sector de la producció d’esdeveniments, i a la comercialització i distribució de la música en viu, així com a la producció artística feta a Catalunya. La gala de lliurament dels premis tindrà lloc el 13 de desembre, a les 19.30 h, a la sala Barts de Barcelona.

D’altra banda, la companyia Teia Moner – Addaura Teatre Visual continua amb la gira de diferents espectacles del seu repertori.

Klé es podrà veure en aquestes dates, hores i espais: el 7, a les 18 h, al Teatre Plaza de Castelldefels (Barcelona); i l’11, a les 18 h, al Teatre Orfeó Montsià d’Ulldecona (Tarragona). A més, l’espectacle també continua en campanya escolar i es representarà els dies 1 i 2, en el Teatre Monumental de Mataró (Barcelona); el 14, en el Teatre L’Amistat de Premià de Mar (Barcelona); i el 16 i 17, en el Teatre Principal d’Arenys de Mar (Barcelona).

D’altra banda, la companyia oferirà, durant el mes de desembre, aquests altres espectacles: Galaxis, el dia 13, a les 17.30 h, a la Casa de Cultura de Santa Eulàlia de Riuprimer (Barcelona); Tropic, el 18, a les 11.30 h, a la Biblioteca Tecla Sala de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona); Mobilus, el 19, a les 18 h, a l’Auditori de Santa Coloma de Farners (Girona); Contes de gel, el 23, a les 12 h, a la Biblioteca Salvador Espriu de Linyola (Lleida); i Gianni, el 27, a les 17 h i 19 h, a l’Espai Firal de Vic (Barcelona).