La companyia Egos Teatre “aterrarà” al Teatre Romea de Barcelona, durant el mes de febrer, amb el seu darrer espectacle Tot esperant en Will. Les actuacions  que es portaran a terme els dies 6 i 13, a les 12 h, s’emmarquen dins del cicle ‘Petit Romea’, la programació familiar que organitza aquesta sala. Es poden adquirir les entrades en aquest enllaç.

A més, l’espectacle també es podrà veure en el Teatre L’Escorxador de Lleida, el dia 20, a les 18h. Per adquirir les entrades, consulteu aquest enllaç.

La companyia té previst estrenar la versió en castellà de l’espectacle, Esperando a Will, un musical shakesperiano, durant la fira de teatre familiar FETEN que se celebra a Gijón i que enguany es desenvoluparà del 13 al 18 de febrer.

Podeu veure els vídeos, realitzats en el marc del projecte Territori Escènic de CIATRE, en aquests enllaços:

Clip

Vídeo amb entrevistes

L’anècdota de l’espectacle