Egos Teatre i La Baldufa van ser guardonades en l’edició d’enguany de la Fira Europea d’Arts Escèniques per a nens i nenes, FETEN 2022. La primera va rebre el premi dins de la categoria al millor espectacle musical per Esperando a Will, un musical Shakesperiano. La segona en va aconseguir dos per l’obra La fábula de la ardilla: el de millor producció i el de millor espai escènic. El lliurament de guardons es va realitzar, en format virtual, el 21 de febrer.

FETEN 2022 que es va desenvolupar, entre el 13 i el 18 de febrer, va comptar amb la participació de 76 companyies provinents de gairebé la totalitat de les comunitats autònomes i de països com Argentina, Bèlgica, França, Itàlia i Portugal.

Podeu consultar més informació sobre els premis i sobre les companyies guardonades en aquests enllaços:

Premis FETEN

Companyia de Comediants La Baldufa

Egos Teatre