Bona Gent es representarà en gairebé una desena de municipis, durant el mes de setembre: el dia 3, es podrà veure en el Teatre Ateneu Sant Celoni (Barcelona), a les 18 h; el 4, en el Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramanet (Barcelona), a les 19 h; el 7, en el Pavelló de Seròs (Lleida), a mitjanit; el 10, en el Teatre Armengol de Bellpuig (Lleida), a les 22 h; el 16, en el Pati de l’Escola de La Bisbal del Penedès (Tarragona), a les 22 h; el 17, en el Pavelló d’Anglesola (Lleida), a les 20.30 h; el 18, en el Pavelló d’Almenar (Lleida), a les 23.30 h; el 23, a la Pista Poliesportiva de Vallgorguina (Barcelona), a les 22.30 h; i el 24, en el Teatre de Tona (Barcelona), a les 22 h.

Per a més informació i per adquirir entrades consulteu aquest enllaç.

En els enllaços de sota podeu veure els vídeos de Bona Gent, realitzats en el marc del projecte Territori Escènic de CIATRE:

Clip

Vídeo amb entrevistes

L’anècdota de l’espectacle