A més de realitzar, durant el mes de setembre, actuacions a Hamburg (Alemanya) per fires del sector nàutic i eòlic, La Fura dels Baus participarà, a Sevilla, en la commemoració dels 500 anys de l’arribada de l’expedició que va aconseguir completar la gesta de la primera volta al món. De fet, aquesta ciutat serà protagonista, entre els dies 8 i 11 d’aquest mes, d’una àmplia agenda d’actes institucionals, lúdiques i culturals. En el marc d’aquesta celebració, el dia 10, La Fura estrenarà l’espectacle Esfera Mundi en el riu Guadalquivir, per la zona de la Torre del Oro, a les 22 hores. D’altra banda, la companyia continua girant, a nivell internacional, per presentar Free Bach 212, la seva interpretació lliure de la partitura original de la Cantata dels camperols de Johann Sebastian Bach. En aquesta ocasió, es podrà veure el 21 de setembre, a l’Alte Oper de Frankfurt (Alemanya), a les 20 h.