En el mes d’octubre, la Cia. Pepa Plana realitzarà diverses activitats. La companyia participarà a la gala Circ du Ole que tindrà lloc en el Foment Hortenc, els dies 1 i 2, en el marc del Festival of Fools de Barcelona. En aquest esdeveniment que es desenvolupa a cinc teatres de la Ciutat Comtal, es presentaran 14 espectacles amb alguns dels principals exponents del clown a nivell mundial.

Dies després, la companyia viatjarà fins a Tenerife (Canàries), per participar en el Festival Internacional Clownbaret, el 14 i el 15, a les 20 h, en els teatres El Sauzal i Guimerà, respectivament, amb l’espectacle Voces que no ves.  A més, la Cia. Pepa Plana també representarà aquesta obra, el dia 28, al Casal Parroquial de l’Església de Sant Pere de Cambrils (Tarragona).

Podeu veure els vídeos de l’espectacle, realitzats en el marc del projecte Territori Escènic de CIATRE, en aquests enllaços:

Clip

Vídeo amb entrevistes

L’anècdota de l’espectacle