En el mes de desembre, Egos Teatre continua de gira amb el seu últim espectacle.

La companyia oferirà Tot esperant en Will, el 13, en diferents passis escolars, a l’Espai Cultural Fàbrica Vella de Sallent (Barcelona), en el marc de la campanya Anem al teatre; i el 18, a les 18 h, es podrà veure en el Teatre La Marina d’El Puig de Santa Maria (València).

Ja cap a finals de mes, Egos Teatre representarà la versió en castellà de l’espectacle, Esperando a Will, en aquestes dates, horaris  i espais: el dia 26, a les 18 h, en el Teatre Francisco Rabal de Pinto (Madrid); el 29, a les 18.30 h, a la Sala Concha Velasco del LAVA – Laboratorio de las Artes de Valladolid, dins del programa SCNA familiar; i el 30, a les 18 h, en el Teatre Palau de l’Audiència de Sòria.

Podeu veure els vídeos, realitzats en el marc del projecte Territori Escènic de CIATRE, en els enllaços de sota:

Clip

Vídeo amb entrevistes

L’anècdota de l’espectacle