La companyia Egos Teatre estrena, l’11 de febrer, la seva darrera creació, Baby Boom! El musical del destape. L’espectacle amb text de Toni Sans i Rubèn Montañá, i música d’Albert Mora, es podrà veure en el Teatre Gaudí de Barcelona fins al 2 d’abril. Les funcions es portaran a terme de dijous a dissabte, a les 21 h; i diumenge, a les 12 h i a les 17.30 h. Per a la compra d’entrades, consulteu aquest enllaç.

D’altra banda, la companyia continua la gira de Tot esperant en Will, un musical shakespearià, amb funcions escolars, el 8 de febrer, en el Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú (Barcelona); i l’endemà, a l’Auditori de Vilafranca del Penedès (Barcelona). Podeu veure els vídeos d’aquest espectacle, realitzats en el marc del projecte Territori Escènic de CIATRE, en aquests enllaços:

Clip

Vídeo amb entrevistes

L’anècdota de l’espectacle