L’espectacle de La Baldufa, ImPERFECT, va rebre, el 3 de març, el Premi al Millor Espectacle de Gran Format, a FETEN, la Fira Europea d’Arts Escèniques per a Nens i Nenes que enguany va celebrar la 32a edició a Gijón. Aquest esdeveniment va comptar amb la participació de 79 companyies provinents de gairebé totes les comunitats autònomes i de països com Dinamarca, França, Itàlia, Portugal, Etiòpia i Mèxic.

En aquesta mateixa fira, La Baldufa ja va rebre l’any passat els Premis FETEN a la Millor Producció i al Millor Espai Escènic per La Faula de l’Esquirol. A més, en edicions prèvies, la companyia va guanyar aquests guardons: en el 2019, el de la Millor Interpretació Masculina, ex aequo, per Mon Pare és un Ogre; en el 2015, el de Millor Espectacle i el de Millor Direcció per Pinocchio; en el 2012, el de la Millor Adaptació Teatral per El Príncep Feliç; en el 2010, el de la Millor Interpretació Masculina, ex aequo, per Cirque Déjà Vu; en el 2008, el de Millor Espai Escènic per El Llibre Imaginari; i en el 2001, els de Millor Espectacle i Millor Escenografia per El Baró de Munchausen.