La Cia. Pepa Plana continua girant amb dos dels seus espectacles durant el mes d’abril. Si tu te’n vas es podrà veure en el Teatre Auditori de Granollers (Barcelona), el dia 15. En aquest equipament, la companyia va realitzar la residència tècnica durant el procés de creació de l’obra. Per a més informació i per a la compra d’entrades, podeu consultar aquest enllaç.

Dies després, concretament el 23, la Cia. Pepa Plana representarà Voces que no ves en el Teatre Tomás y Valiente de Fuenlabrada (Madrid), en el marc del circuit Circo a Escena de Redescena. Aquesta funció serà la primera de tres que farà la companyia més endavant, a Santiago de Compostel·la (La Corunya) i a Cuenca. Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

Podeu veure els vídeos d’aquest darrer espectacle, realitzats en el marc del projecte Territori Escènic de CIATRE, en aquests enllaços:

Clip
Vídeo amb entrevistes
L’anècdota de l’espectacle