La Baldufa té un mes de juny amb moltes funcions de tres dels seus espectacles.

Zeppelin farà un recorregut pels carrers de Getxo (Biscaia), el 2, en el marc del Festival Txikifest, a partir de les 18.30 h, i després viatjarà fins a la localitat francesa de Vitry-sur-Seine on es podrà veure, l’11, a partir de les 14 h. L’obra es desplaçarà després a Hongria on es representarà, en el marc del World Festival of Puppets, en les ciutats de Kecskemét, Szeged i Békéscsaba, els dies 16, 17 i 18. Per últim, l’espectacle es podrà veure a El Ejido (Almeria), el 28.

La companyia també oferirà Embolic a la granja, a Sort (Lleida), el 3, en el marc de la Fira La Carrulla de la petita infància a l’Alt Pirineu i Aran, a les 19 h, en el Parc del Riuet; el 4, a les 21.30 h, representarà ImPERFECT, a la nau esquerra del recinte firal del Festival Imaginaria de Binèfar (Osca); i La Fábula de la Ardilla estarà el 24 i 25, a la Sala Francisco Nieva del Centro Dramático Nacional de Madrid, a les 11 h i a les 13 h.