Guerrilla Produccions continua de gira, en el mes de juliol, amb dos dels seus espectacles.

Bona Gent de Quim Masferrer visitarà aquests municipis: el dia 8, a les 22 h, La Pobla de Segur (Lleida); el 16, a les 19 h, Vilanova de Segrià (Lleida); el 27, a les 22 h, Nulles (Tarragona); el 30, a les 22 h, Castellví de la Marca (Barcelona); i el 31, a les 23.30h, Camprodon (Girona). Per a més informació i per adquirir entrades consulteu aquest enllaç.

En els enllaços de sota podeu veure els vídeos de Bona Gent, realitzats en el marc del projecte Territori Escènic de CIATRE:

Clip

Vídeo amb entrevistes

L’anècdota de l’espectacle

L’espectacle El substitut protagonitzat per Pep Plaza, es podrà veure en aquestes dates: el 16, a les 22.30 h, a La Riera de Gaià (Tarragona); i el 23, a les 22 h, a Sant Julià de Vilatorta (Barcelona). Per a més informació i per a la compra d’entrades consulteu aquest enllaç.