La Baldufa estrenarà la seva darrera creació, Amal, en el marc del Festival Esbaiola’t. L’espectacle es podrà veure els dies 13, 14, 15 i 16 de juliol.  Aquesta és la primera vegada que la companyia aposta pel circ en la seva llarga trajectòria professional i també, per primer cop, s’encarrega únicament de la direcció, la creació de l’espai escènic i la dramatúrgia, i deixa la part interpretativa al duo Laiaiona, especialitzat en acrobàcies. La Baldufa també estarà present en el Festival Esbaiola’t amb l’espectacle Imperfect que es representarà el 13 de juliol.

A més, durant el juliol, la companyia té previst viatjar fins a Portugal per participar en el Festival Internacional de Teatro e Artes na Rua de Tavira on oferirà, el 7, a les 22 h, l’obra Bye bye, Confetti. El dia 21, a les 19 h, Zeppelin formarà part de la gran cavalcada final de les Fiestas de Santiago de Sabiñánigo (Osca). Aquest mateix espectacle es representarà a València, el 22, a les 19 h. Per últim, La Baldufa tornarà a la província d’Osca per presentar l’espectacle Safari, el mateix dia 22, també a les 19 h, en el Festival Castillo de Ainsa.