La Fura dels Baus estarà, durant el mes de setembre, de gira internacional amb dos dels seus projectes.

La companyia i més concretament un dels seus directors, Carlus Padrissa i el seu equip, han portat a terme l’assessoria creativa del macroespectacle Festum que es representarà el dia 6, en el marc de l’esdeveniment que organitza l’Instituto Tecnológico de Monterrey amb motiu del seu 80è aniversari, a l’estadi BBVA de Guadalupe (Nuevo León, Mèxic). En l’acte que ha estat desenvolupat també per professors i formadors, participaran més de 900 alumnes d’aquesta universitat.

A més, la companyia oferirà, el 30 de setembre, en el Beijing Music Festival (Xina), l’òpera Pastoral for the Planet, obra immersiva (amb projeccions de 360 graus) que està basada en la versió de la Simfonia núm. 6 de Beethoven, on el seu director, Carlus Padrissa, combina obres d’Anton Reicha, Carl Maria von Weber, Julius Rietz i Fanny Mendelssohn Hensel.