Després d’haver emocionat a 50.000 espectadors durant la primera temporada, L’alegria que passa, l’últim espectacle de creació de Dagoll Dagom que es va estrenar en el Teatre Poliorama de Barcelona, durant el mes de març, comença ara la gira. Recentment guardonada com a millor espectacle musical, millor adaptació i millor interpretació per a Àngels Gonyalons en els premis Teatre Barcelona, la companyia està ja a punt per a aquesta tornada i viatjarà, en els pròxims mesos, per diferents municipis de Catalunya, València i Balears fins al 9 de desembre, dia en el qual L’alegria que passa es podrà veure de nou en el Teatre Poliorama fins al 28 de gener del 2024. Aquests són els municipis que la companyia visitarà durant l’octubre: el 6 i el 7, Girona; el 8, Figueres (Girona); el 12, 13 i 14, Manresa (Barcelona); el 21, Tarragona; i el 28, Lleida.