El llibre de l’últim musical de creació de Dagoll Dagom, L’alegria que passa, ja està a la venda. De la mà d’Edicions 62, està disponible a totes les llibreries i online, i recull el guió de l’espectacle, totes les cançons i el dossier pedagògic amb el context de l’obra, el seu anàlisi, activitats, etc. Dagoll Dagom s’inspira en l’esperit bohemi i utòpic de l’artista Santiago Rusiñol de crear una obra d’art on totes les disciplines hi tenen cabuda, i reconverteix la seva obra en una peça musical, on totes hi conviuen de manera harmònica. La intenció de la dramatúrgia ha estat extreure’n els fragments culminants i els diàlegs més destacables per després combinar-los amb personatges i temes d’altres treballs de l’autor.

D’altra banda, la companyia continua la gira de l’espectacle i en el mes de novembre estarà aquests dies, en aquests municipis: el 4, a Reus (Tarragona); el 5, a Llinars del Vallès (Barcelona); l’11, a Balaguer (Lleida); el 12, a Torroella de Montgrí (Girona); el 17, 18 i 19, a València; i el 25 i 26, a Manacor (Balears).