Aquest novembre, l’espectacle de Lazzigags Produccions, Jo dic mai més, arriba a Andorra. L’obra creada per Ferran Castells i Teresa Devant, a partir de testimonis reals dels refugiats de la Guerra Civil Espanyola, vol recordar i dignificar totes les persones que encara avui, pateixen les injustícies dels conflictes bèl·lics. Aquest muntatge es podrà veure, els dies 9 i 10 de novembre, a les 20,30h, en el Teatre Comunal d’Andorra la Vella.

D’altra banda, el musical de la companyia, Tom Sawyer detectiu, torna, aquest mes de novembre, al Teatre Regina de Barcelona, on comptarà amb la participació d’un cor infantil format per alumnes de l’Espai Lazzigags Escola d’Arts Escèniques,  i viatjarà fins a Vilassar de Dalt (Barcelona), on es podrà veure a La Massa Teatre. El musical, obra de Miquel Agell, Marc Sambola i Lídia Linuesa, va ser estrenat el 2014 i va rebre el premi al millor espectacle per a públic familiar en els Premios del Teatro Musical 2015.