Egos Teatre continua de gira i de temporada, al desembre, amb dues de les seves últimes creacions.

De Baby Boom! El musical del destape es podran veure les últimes funcions a la Sala 2 del Nuevo Teatro Alcalá de Madrid, els dies 1 i 2, a les 22.30 h. El 16, a les 20 h, la companyia oferirà l’obra, a la Sala 1 del Teatre Escorxador de Lleida. Egos Teatre tambe representarà aquest mateix espectacle, el 23, a les 20 h, en el Teatre Margarida Xirgu de Badalona (Barcelona).

D’altra banda, la companyia portarà la seva creació, Tot esperant en Will, el 9, a les 20h, al Centro de Artes Avenida de Cintruénigo (Navarra); i el 26, a les 19 h, el muntatge estarà en el Teatre Can Rajoler de Parets del Vallès (Barcelona). A més, l’Auditori CaixaFòrum de Barcelona acollirà l’espectacle els dies 27, 28, 29, 30 i 31, a les 12 h.