La petita malumaluga farà, durant el desembre, diverses funcions de dos dels seus espectacles.

El dia 3 oferirà, a les 17.30, 18.30 i 19.30 h, Bob Marley for babies, en el Teatro del Bosque de Móstoles (Madrid), en el marc de Platea. Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

Bob Marley for babies és la segona part de la trilogia que La petita malumaluga va iniciar amb l’èxit internacional Bitels per a nadons (concert tribut a The Beatles). Quatre ballarines que canten, o quatre cantants que ballen, i una violoncel·lista interpreten sofisticats arranjaments vocals dels grans temes de Bob Marley, una de les principals icones culturals afro-americanes del segle XX.

La companyia viatjarà fins a Sant Sebastià (Guipúscoa), on oferirà Núvols amb Nadons, el dia 28, a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’aquest municipi, a les 16.30, 17.30 i 18.30 h.

Núvols amb nadons és un espectacle que combina la música de percussions en directe, clàssics del jazz, el vers i la narració d’un conte original. Mitjançant el text, textures visuals i sonores, i un munt de percussions en directe es descriuen un món de núvols, trons, pluja i terra. La percussió escenifica els diferents elements de la natura i els infants descobreixen el so dels núvols, el xim-xim de la pluja, la potència del tro, la melodia del vent, i la força del mar, dels rius i de les onades a la platja.