La proposta Refugiats va ser guardonat, a finals de desembre, amb el Primer Accèssit de la categoria de Patrimoni dels III Premis El Temps de les Arts, portal digital de difusió de la cultura catalana. La iniciativa guardonada inclou quatre projectes: la publicació dels llibres de Pau Chica, Andorra i la Guerra Civil Espanyola i Andorra i La Segona Guerra Mundial; l’exposició de Cal Pal anomenada Refugiats, Andorra: país d’acollida, un programa pedagògic per alumnes de secundària; i l’espectacle teatral de Lazzigags Produccions Jo dic mai més, protagonitzat per Ferran Castells i dirigit per Teresa Devant.

Els Premis El Temps de les Arts volen estimular la cultura d’innovació, i reconèixer el talent dels creadors i dels projectes realitzats en els diversos àmbits artístics de tots els territoris de parla catalana.