Milnotes Produccions farà, un any més, diferents representacions del musical A foc lent, espectacle pensat i recomanat per a alumnes de 5è i 6è de primària i d’ESO. Aquestes funcions s’emmarquen en les activitats que la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya adreça a les escoles dins de la campanya ‘Revetlles amb precaució’. L’objectiu de la peça és fer conèixer quins són els principals consells d’autoprotecció que s’han de seguir per gaudir d’una revetlla amb seguretat. L’espectacle es representarà en aquestes dates, horaris i espais, al juny: el 4, a les 15 h, a la Casa de Cultura de la Sénia (Tarragona); el 5, a les 11 h, al Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona); el 6, a les 11 h, a la Sala La Violeta d’Altafulla (Tarragona); el 12, a les 11 h, al Pati de la Biblioteca de la Seu d’Urgell (Lleida); el 13, a les 11 h, a l’Auditori Barradas de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona); el 14, a les 11 h, a l’Escola Vedruna de Barcelona; el 17, a les 10 h, al Teatre Municipal de les Borges Blanques (Lleida); i el 22, a les 17 h, a la plaça de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans (Barcelona). L’obra també es podrà veure en streaming, el 15, a les 11 h.