CONTACTE

C/ Sant Pere, 8, 3r 1a

08350, Arenys de Mar

Telf.: +34 685865912

carla@divinas.cat

www.divinas.cat

Logo FacebookLogo Instagram

DESCRIPCIÓ

La companyia artística Divinas neix a Arenys de Mar l’any 2004.

És una companyia artística que ha captat el gust per la música i l’estètica d’èpoques passades. S’especialitza en el format de concerts teatrals amb dramatúrgia i direcció escènica, basats en la música de la primera meitat del segle XX.

El trio està format per Carla Móra (soprano), Irene Ruiz (mezzosoprano) i Marta Móra (alt) / Susana Torregrosa (contralt). Totes han tocat tecles artístiques diverses: música, cant, dansa i claqué. Des de 2007 treballen la idea de posar-se guants llargs i ressuscitar la personalitat musical dels trios vocals femenins de l’època daurada del swing.

Inspirades en les Andrews Sisters, les veus de Divinas es fonen en un únic so. Els seus tres personatges condueixen els espectacles amb tocs d’humor i conviden al públic a viatjar amb elles per aquest món de glamour, feminitat i diversió, sempre acompanyades de músics excel·lents.

La companyia aposta per una acurada posada en escena, caracterització i ambientació dels seus espectacles, que sempre miren cap al passat: una mirada al passat per seduir el futur. Fins al dia d’avui han fet més de 500 funcions i han actuat a Europa, Sud Amèrica, Àsia, Àfrica amb els seus espectacles.

OBRES

Tapgea

Sing! Sing! Sing!

Divinas On Tour

Divinas Piano Tour

Chocolat!

Enchanté!

Paradís

Milim

MEDIATECA