CONTACTE

Polígon Industrial Can Barneda, 17 – 37 (Pol. Ind. Molí d’en Xec)

08291 Ripollet (Barcelona)

Tel. (+34) 930 250 879 / +34 617 890 404

albert@lapetita.cat

office@lapetita.cat

www.lapetita.cat

DESCRIPCIÓ

La petita malumaluga és una companyia integrada per ballarins i músics especialitzada en propostes d’arts escèniques per a nadons, la primera infància i les seves famílies. La premsa, els professionals i el públic la consideren un referent internacional en el seu sector.

Apostem per projectes creatius respectuosos, llenguatges provocativament no infantilitzats i propostes artísticament contemporànies.

Les seves produccions han estat presentades a més d’una quinzena de països i en alguns dels teatres, fires i festivals més rellevants de l’escena internacional:

Festpillene Bergen International Festival (Noruega), National Kaohsiung Center for the Arts – Weiwuying (Taiwan), Istanbul Muzik Festivali (Turquia), Teatre Nacional de Catalunya, Teatro Español (Madrid), Shanghai Children Arts Theatre (Xina), bOing Festival (Regne Unit), Mercat de les Flors de Barcelona, Festival Grec, International Arts Carnival (Hong Kong), Macao Cultural Centre (Macao). Les creacions de la companyia han estat recomanades per la Red de Teatros i nominades finalistes als Premis Max i als Premis Butaca.

OBRES

  • NÚVOLS AMB NADONS -2014-
  • 30 ELEFANTS SOTA UN PARAIGUA – 2015-
  • BITELS PER A NADONS (CONCERT TRIBUT A THE BEATLES) -2014-
  • MY BABY IS A QUEEN -2017-
  • LA LLUNA EN UN POT (UN ESPECTACLE INCOMPRÈS) – 2019-
  • BOB MARLEY FOR BABIES -2021-

GALERIA MEDIA