CONTACTE

Persona de contacte: Rosa Maria Subirana

C/ Joan Pere Fontanella, 10-12 – 08401 – Granollers (BCN)

+34 677494391

rmsubirana@milnotes.com

www.milnotes.com

Logo FacebookLogo TwitterLogo Twitter

DESCRIPCIÓ

Milnotes Teatre és una companyia de teatre musical fundada l’any 2001 per l’actor i director Joan Garrido.

Els orígens de la companyia es remunten a la producció de Do, Re, Mi, Els Pastorets, els primers pastorets musicals amb composicions inèdites, basats en l’obra de Josep Maria Folch i Torres.

L’any 2008, Milnotes Teatre desembarca al Teatre Auditori de Granollers amb Els Pirates, l’opereta de Gilbert&Sullivan. Segueixen els muntatges La corte de Faraón, La del manojo de rosas i Katiuska. Amb aquests espectacles, Milnotes Teatre adquireix un reconeixement arreu del territori català en el gènere musical sarsuelístic.

L’escola de teatre Milnotes neix a Granollers l’any 2014, esdevenint centre de formació referent en l’aprenentatge de les arts escèniques de la ciutat. El 2020 s’inicia a la sala gran ‘Welcome to Milnotes show’, una programació de qualitat d’espectacles de petit format.

Milnotes Teatre organitza activitats i formacions per a centres docents i hospitals, produeix calvalcades de reis i destaca per la creació de túnels del terror interactius i teatralitzats. Concretament, Expediente Jacqueline (2018 i 2019) va ser finalista en dues edicions als Premis Haunted House d’Oci de Terror.

Actualment, la companyia està de gira amb diferents espectacles.

D’altra banda, l’any 2020 s’inaugura la sastreria de Milnotes, un magatzem amb més de 4.000 peces de lloguer format per vestits de gala i vestimenta teatral per a espectacles, fires o altres esdeveniments. És a dir, la companyia compta amb indumentària modernista, medieval i de reis Mags, entre moltes altres temàtiques, per vestir tota mena de festa i/o producció.

OBRES

– ELS PIRATES

– DIVAS

– EL GRAN LLIBRE DE NADAL

– LA CORTE DEL FARAÓN

– CHICAGO

– LA DEL MANOJO DE ROSAS

– KATIUSKA

– EXPEDIENTE JAQUELINE

MEDIATECA