LA CIA. SOL PICÓ, A NOVA YORK I AL GREC

/, portada/LA CIA. SOL PICÓ, A NOVA YORK I AL GREC

LA CIA. SOL PICÓ, A NOVA YORK I AL GREC

Sol Picó presentarà De rodillas corazón, el documental que ha rodat la reconeguda directora Susana Barranco, on es parla de la seva vida com a dona, com a lluitadora i com a coreògrafa. Aquesta pel·lícula inaugurarà, el 12 de juliol, el festival ‘Dance on camera’ que es portarà a terme en el Lincoln Center de Nova York.

La companyia Sol Picó continuarà amb la gira de la seva nova peça Animal de séquia, com a encàrrec del festival Dansa València, amb 8 ballarins i una banda municipal de 30 músics, L’espectacle es podrà veure el 27 de juliol dins de la  programació del Festival Grec de Barcelona.

By |2019-06-25T13:05:39+02:00Juny 25th, 2019|General, portada|Comentaris tancats a LA CIA. SOL PICÓ, A NOVA YORK I AL GREC