Rocamora Teatre a la Fira de Titelles de Lleida

//Rocamora Teatre a la Fira de Titelles de Lleida

Rocamora Teatre a la Fira de Titelles de Lleida

El dia 1 de maig a les 14 hores, a la 27a edició de la Fira de Titelles de Lleida, Carles Cañellas, director de Rocamora Teatre, farà la presentació pública de l’Espai Animacions a programadors i professionals locals i forans. Aquest és l’espai que ha rehabilitat la companyia a Calders (El Moianès) per instal·lar-hi la seva nova seu i un laboratori obert per a la creació i producció de teatre de titelles i d’objectes.

A les 22:30 hores al Cafè del Teatre, participarà a l’acte de Cloenda de la Fira, on presentarà dos dels seus esquetxos per a titella de fil i se li retrà homenatge pels seus quaranta anys d’activitat professional, sempre vinculat al teatre d’animació.

By |2016-05-26T12:04:36+02:00abril 25th, 2016|General|Comentaris tancats a Rocamora Teatre a la Fira de Titelles de Lleida