Sol Picó al maig a Florència (IT) i a La Caldera

//Sol Picó al maig a Florència (IT) i a La Caldera

Sol Picó al maig a Florència (IT) i a La Caldera

El 5 de maig, Sol Picó estarà amb We, women al Festival Fabbrica Europa a la Stazione Leopolda a Florencia a les 21:00hrs, on el paper de la dona en la societat global ocupa l’espai central de la seva reflexió. Per això ha demanat a ballarines d’orígens geogràfics diversos que intentin parlar sobre la identitat femenina arreu del món. S’hi convoca Shantala Shivalingappa,ballarina tradicional índia de kuchipudi, a més de l’expressiu butoh japonès de Minako Seki o la dansa de fusió africana de Julie Dossavi. El resultat és un potent còctel que navega entre la tradició i la modernitat, entre la denúncia i el lirisme, tot amanit amb un combo flamenc composat només per dones.

El 7 de maig i dintre del mateix Festival Fabbrica Europa a la Stazione Leopolda a Florència, a les 21hrs, estarà també amb One Hit wonders, una peça amb una visió àcida i irònica dels 20 anys de la companyia, i on Sol parla de la felicitat total i dels desitjos no realitzats.

I el 12 i 13 de maig, estarà amb la mateixa peça obrint la temporada de programació de La Caldera a les 20:30hrs.

By |2016-05-26T11:33:48+02:00abril 25th, 2016|General|Comentaris tancats a Sol Picó al maig a Florència (IT) i a La Caldera