‘EL PILLO’ I ‘LA BANDA DEL TEFLÓN’ TORNEN A GIRONA

//‘EL PILLO’ I ‘LA BANDA DEL TEFLÓN’ TORNEN A GIRONA

‘EL PILLO’ I ‘LA BANDA DEL TEFLÓN’ TORNEN A GIRONA

Durant el mes de juny, Marcel Tomàs & Cascai Teatre oferiran El Pillo a la plaça del Pallol de la ciutat de Girona, el dia 6, a les 22:00 h. Aquest és un espectacle d’humor en majúscules passat pel sedàs del particular univers creatiu del Marcel Tomàs.

També representaran La Banda del Teflón, el 18 de juny, a les 22:00h, a la plaça de l’Església de Madremanya. Aquesta esbojarrada comèdia està protagonitzada per uns personatges estrellats que parlen de la vida i de coses quotidianes. Són savis de tertúlies de cafè, tan humans i pelacanyes com nosaltres. La banda del Teflón no és cap broma, encara que ho sembli.

By |2018-12-17T11:07:00+02:00maig 26th, 2016|General|Comentaris tancats a ‘EL PILLO’ I ‘LA BANDA DEL TEFLÓN’ TORNEN A GIRONA