El 24 de maig, la companyia de teatre Dagoll Dagom, coincidint en la presentació del  nou espectacle Scaramouche a mestres i educadors, va mostrar als protagonistes del seu nou musical.

Toni Viñals, Ana San Martín, Ivan Labanda i Mireia Mambo protagonitzen una història d’aventures, amor i revolució, amb música d’Albert Guinovart i llibret de Joan Lluís Bozzo. Jordi Coromina, Clara Moraleda, Albert Mora, Frank Capdet, Josep Maria Hernández, Anna Alborch, Pep Ferrer, Eduard Mauri, Jan Forrellat, Lucía Torres, Cristina Murillo, Mireia Dolç i Neus Pàmies completen el repartiment.

18 actors, orquestra en viu i una espectacular escenografia són els elements essencials d’un espectacle que comptarà també amb esgrima, i que remet a l’imaginari del cinema de ‘capa i espasa’.

L’espectacle ambientat en la Revolució Francesa té com a protagonista a Scaramouche, un heroi emmascarat que esdevindrà el defensor del poble escrivint pamflets revolucionaris i enfrontant-se a l’aristocràcia.