AQUEST JULIOL, LA CIA. PEPA PLANA ESTRENA ‘PARADÍS PINTAT’ AL FESTIVAL GREC

//AQUEST JULIOL, LA CIA. PEPA PLANA ESTRENA ‘PARADÍS PINTAT’ AL FESTIVAL GREC

AQUEST JULIOL, LA CIA. PEPA PLANA ESTRENA ‘PARADÍS PINTAT’ AL FESTIVAL GREC

Els dies 14, 15 i 16 de juliol, al Museu d’Arqueologia i dins la programació del Festival Grec, s’estrenarà el nou espectacle de la companyia Pepa Plana. Han pogut fer uns quants passis en diferents teatres amics i la resposta del públic ha estat molt positiva, el que els hi ha  donat confiança per encarar el neguit de qualsevol estrena on hi sumem la il·lusió de fer-ho al Grec, festival de referència, i com a bon espectacle de pallassos, s’anirà ajustant a mida que facin les funcions.

Us conviden a tots a venir a gaudir-ne!!

Més informació en aquest enllaç.

By |2016-07-25T19:04:47+02:00juny 30th, 2016|General|Comentaris tancats a AQUEST JULIOL, LA CIA. PEPA PLANA ESTRENA ‘PARADÍS PINTAT’ AL FESTIVAL GREC