‘ON VAS, HOLLIS JAY?’ DE LAZZIGAGS, AL JOVE TEATRE REGINA

//‘ON VAS, HOLLIS JAY?’ DE LAZZIGAGS, AL JOVE TEATRE REGINA

‘ON VAS, HOLLIS JAY?’ DE LAZZIGAGS, AL JOVE TEATRE REGINA

La companyia de teatre Lazzigags estarà al Jove Teatre Regina de Barcelona, dins de la programació d’estiu per a joves, del 14 al 17 de juliol amb l’espectacle On vas, Hollis Jay?, una obra atemporal on els protagonistes viuen un viatge intern pels sentiments i pensaments de dos joves que descobreixen l’amor per primera vegada. Ell és el típic adolescent tímid que intenta buscar la manera de ‘lligar-se’ la noia. Ella, però, resulta tenir una bona disposició cap a ell, ser natural i directa dient el que vol i no vol. I això descol·loca en Hollis.

On vas, Hollis Jay? de Benjamin Bradford es va publicar el 1968 i des d’aleshores no ha deixat de representar-se per teatres i festivals dels Estats Units i la Gran Bretanya, esdevenint un clàssic dins del món anglosaxó del teatre juvenil.

Es poden comprar les entrades a la web del Jove Teatre Regina.

By |2016-07-25T18:48:14+02:00juny 30th, 2016|General|Comentaris tancats a ‘ON VAS, HOLLIS JAY?’ DE LAZZIGAGS, AL JOVE TEATRE REGINA