COMENCEN ELS ASSAJOS DEL MUSICAL ‘SCARAMOUCHE’ DE DAGOLL DAGOM

//COMENCEN ELS ASSAJOS DEL MUSICAL ‘SCARAMOUCHE’ DE DAGOLL DAGOM

COMENCEN ELS ASSAJOS DEL MUSICAL ‘SCARAMOUCHE’ DE DAGOLL DAGOM

La companyia Dagoll Dagom ha començat els assajos del seu nou musical de gran format, Scaramouche, amb música d’Albert Guinovart, lletres de les cançons escrites per Joan Lluís Bozzo, David Pintó i Joan Vives; i llibret i direcció de Joan Lluís Bozzo. L’obra s’estrenarà el 23 de setembre al Teatre Victòria. L’equip el completen Joan Vives (director musical), Francesc Abós (coreògraf), Alfons Flores (escenògraf), Montse Amenós (dissenyadora de vestuari), Eva Fernández (caracterització), Albert Faura (dissenyador d’il·luminació), Roc Mateu (dissenyador de so), Jesús Esperanza (mestre d’armes) i Kike Inchausti (lluita escènica).

En el repartiment trobem a Toni Viñals, Ana San Martín, Ivan Labanda, Mireia Mambo, Jordi Coromina, Clara Moraleda, Albert Mora, Frank Capdet, Anna Alborch i Pep Ferrer com a personatges principals que actuaran conjuntament amb Pitu Manubens,Eduard Mauri, Jan Forrellat, Lucía Torres, Cristina Murillo, Mireia Dolç i Neus Pàmies.

Més enllà de les cares visibles, Scaramouche es completa amb un gran equip format per músics, tècnics,  responsables de producció i comunicació, que faran possible el naixement d’un espectacle d’aquesta envergadura.

By |2018-12-17T11:07:00+02:00juliol 25th, 2016|General|Comentaris tancats a COMENCEN ELS ASSAJOS DEL MUSICAL ‘SCARAMOUCHE’ DE DAGOLL DAGOM