‘LA BANDA DEL TEFLÓN’ A LA FIRA DEL CIRC DE LA BISBAL D’EMPORDÀ I A L’ESCALA

//‘LA BANDA DEL TEFLÓN’ A LA FIRA DEL CIRC DE LA BISBAL D’EMPORDÀ I A L’ESCALA

‘LA BANDA DEL TEFLÓN’ A LA FIRA DEL CIRC DE LA BISBAL D’EMPORDÀ I A L’ESCALA

Si voleu gaudir de ‘La Banda del Teflón’, l’última comèdia a la fresca de Marcel Tomàs & Cascai Teatre, la podeu veure, aquest mes d’agost, a les 22:00 hores, el dia 13, a la plaça d’Espanya d’Ullà; i el 30 d’agost, a la plaça Víctor Català de L’Escala.

Aquesta esbojarrada comèdia està protagonitzada per uns personatges estrellats que parlen de la vida i de coses quotidianes. Són savis de tertúlies de cafè, i tan humans i pelacanyes com tots nosaltres.

By |2018-12-17T11:07:00+02:00juliol 25th, 2016|General|Comentaris tancats a ‘LA BANDA DEL TEFLÓN’ A LA FIRA DEL CIRC DE LA BISBAL D’EMPORDÀ I A L’ESCALA