Tricicle té previst estrenar el seu nou espectacle Hits durant el pròxim mes de setembre al ‘Teatro Circo de Albacete’.

El nom no enganya i Hits conté el millor del millor de Tricicle, o gairebé perquè per força han hagut de deixar de banda esquetxos que de ben segur algú trobarà a faltar, encara que sigui el més llarg de tots els espectacles que han fet: cent quaranta-cinc minuts farcits de gags en què potser no hi ha tots els que ho són, però sí que ho són tots els que hi ha.

Hits, acrònim d’Humor Intel·ligent Trepidant i Sorprenent, reuneix dotze esquetxos mínimament reduïts i un ampli resum de gags curtíssims que tanquen l’espectacle i deixen el públic al caire del col·lapse respiratori. Gairebé tots hi apareixen tal com es van estrenar, ja que el pas del temps, tret d’aspectes tecnològics que han obviat o han variat, no els ha afectat gens.