ROCAMORA TEATRE ENTRA A LA DARRERA FASE DE CREACIÓ D‘’IDENTITATS’

//ROCAMORA TEATRE ENTRA A LA DARRERA FASE DE CREACIÓ D‘’IDENTITATS’

ROCAMORA TEATRE ENTRA A LA DARRERA FASE DE CREACIÓ D‘’IDENTITATS’

Un cop ajustades les accions dramàtiques i coreogràfiques amb la música composada pel jove multi-instrumentista i productor musical InnoDB, comença la tercera fase de creació de l’espectacle Identitats, amb la incorporació del reconegut internacionalment vídeo artista italià Giacomo Verde i del multi premiat il·luminador Quico Gutiérrez. L’espectacle, que ha suscitat ja l’interès de programadors de festivals, s’estrenarà com era previst el dissabte 27 d’agost de 2016, a les 22 hores, a l’Auditori Cal Sitjes d’Artés (Bages).

By |2016-09-08T12:07:38+02:00juliol 25th, 2016|General|Comentaris tancats a ROCAMORA TEATRE ENTRA A LA DARRERA FASE DE CREACIÓ D‘’IDENTITATS’