CAMUT BAND PRESENTA ‘LA VIDA ÉS RITME’ A GEORGIA

//CAMUT BAND PRESENTA ‘LA VIDA ÉS RITME’ A GEORGIA

CAMUT BAND PRESENTA ‘LA VIDA ÉS RITME’ A GEORGIA

En el marc del Festival Street Art Project de Batumi (Georgia), Camut Band presentarà l’espectacle La vida és ritme, a l’escenari de les Colonnades, el 10 d’agost, a les 22:30 hores.

La vida és ritme és un espectacle de Camut Band on es barregen la percussió africana, el tap dance, la veu i el ball sobre sorra. Durant més d’una hora, sis intèrprets juguen amb els seus papers, intercanvien les seves habilitats i barregen els seus ritmes per a aconseguir un espectacle original, fresc, sorprenent i tan ple d’energia que fa que els espectadors tinguin ganes d’aixecar-se i posar-se a ballar, embriagats per la màgia del que està succeint en l’escenari.

By |2016-09-08T12:23:58+02:00juliol 25th, 2016|General|Comentaris tancats a CAMUT BAND PRESENTA ‘LA VIDA ÉS RITME’ A GEORGIA