DAVID MORENO & CIA. INAUGURARÀ LA FIRA DE XÀTIVA 2016

//DAVID MORENO & CIA. INAUGURARÀ LA FIRA DE XÀTIVA 2016

DAVID MORENO & CIA. INAUGURARÀ LA FIRA DE XÀTIVA 2016

David Moreno & Cia. presentarà l’espectacle inaugural de la Fira de Xàtiva 2016, el 14 d’agost, a les 23:00 hores, en el camp de futbol de la Murta.

L’espectacle anomenat Xàtiva en essència és una proposta musical, visual i poètica pensada segon a segon, inspirada en l’esperit de Xàtiva i emmarcada en el projecte anomenat Essència: espectacles multidisciplinaris fets a mida i amb el segell de qualitat David Moreno & Cia. L’obra compta amb un piano de cua penjat a 8 metres d’alçada en posició vertical, flanquejat per 4 torres de 5 metres d’alt on s’hi projecten 5 vídeocreacions que poden ser vistes també a la tapa del piano, amb una banda sonora original, amb una escenografia viva i canviant, amb un text poètic, amb un disseny de llums que ballen al ritme de la música, amb acurats efectes especials, amb 46 persones en escena i amb elements de la cultura popular.

By |2018-12-17T11:07:00+02:00juliol 26th, 2016|General|Comentaris tancats a DAVID MORENO & CIA. INAUGURARÀ LA FIRA DE XÀTIVA 2016