‘E.V.A.’ INICIA LA GIRA PER TEATRES DE CATALUNYA I BALEARS

//‘E.V.A.’ INICIA LA GIRA PER TEATRES DE CATALUNYA I BALEARS

‘E.V.A.’ INICIA LA GIRA PER TEATRES DE CATALUNYA I BALEARS

La companyia T de Teatre continua amb la gira de l’espectacle E.V.A.iniciada el 30 de setembre. Aquest muntatge es podrà veure en teatres de Catalunya i Balears, com el Teatre La Llotja de Lleida, el Teatre Municipal de Girona (dins del festival Temporada Alta), el Teatre Fortuny de Reus, el Teatre Zorrilla de Badalona i el Teatre Auditori de Manacor, entre d’altres.

Després de la temporada al Teatre Romea (dins del festival Grec Barcelona 2017), les T de Teatre seguiran celebrant els 25 anys de la companyia amb aquesta història sobre el dolor dirigida per Julio Manrique. Les dates de la gira, que es poden consultar al web de la companyia, compten amb funcions fins a la primavera del 2018.

By |2017-10-24T13:41:44+02:00setembre 26th, 2017|General|Comentaris tancats a ‘E.V.A.’ INICIA LA GIRA PER TEATRES DE CATALUNYA I BALEARS