‘TOM SAWYER DETECTIU’ DE LAZZIGAGS AL TEATRE REGINA

//‘TOM SAWYER DETECTIU’ DE LAZZIGAGS AL TEATRE REGINA

‘TOM SAWYER DETECTIU’ DE LAZZIGAGS AL TEATRE REGINA

El musical Tom Sawyer Detectiu de Lazzigags Produccions comença la temporada 2017-2018 al Jove Teatre Regina de Barcelona. L’espectacle va rebre el guardó a Millor Espectacle Infantil als ‘Premis de Teatro Musical 2015’, al Teatro Sanpol de Madrid.

La companyia farà funcions del 21 d’octubre al 12 de novembre de 2017, tots els dissabtes, diumenges i festius per a tot el públic familiar de la ciutat i, entre setmana, pel públic escolar.

Tom Sawyer Detectiu narra les aventures del jove detectiu i del seu amic Huckleberry Finn a la riba del Mississippi. Es tracta d’una adaptació actual i divertida del clàssic de Mark Twain, dirigida per Miquel Agell amb música de Marc Sambola i lletres de Lídia Linuesa. Podeu consultar la programació en aquest enllaç i en aquest link.

By |2017-10-24T13:37:57+02:00setembre 26th, 2017|General|Comentaris tancats a ‘TOM SAWYER DETECTIU’ DE LAZZIGAGS AL TEATRE REGINA