SOL PICÓ ESTRENA NOVA PEÇA

//SOL PICÓ ESTRENA NOVA PEÇA

SOL PICÓ ESTRENA NOVA PEÇA

La companyia Sol Picó segueix la temporada de tardor, estrenant una nova peça de dansa anomenada Dancing with Frogs, el 7 d’octubre, al Condeduque Centre d’Arts de Madrid, a les 20 h. Els dies 13 i 14 del mateix mes, obrirà el Festival Temporada Alta de Girona.

La coreògrafa Sol Picó barreja a Dancing with frogs, peça de gran poètica visual, elements com el gamberrisme i l’humor, amb músics i performers excel·lents.

Més informació en aquest enllaç i en aquest link.

Del 26 al 29 d’octubre, la companyia estarà al Mercat de les Flors de Barcelona amb WW (We, Women), peça de dansa i música en viu, on la coreògrafa Sol Picó parla de la situació de la dona en el segle XXI.

Més informació en aquest enllaç.

By |2017-10-24T13:40:50+02:00setembre 26th, 2017|General|Comentaris tancats a SOL PICÓ ESTRENA NOVA PEÇA