DAVID MORENO & CIA. CELEBRA EL SEU DESÈ ANIVERSARI AMB UN NOU ESPECTACLE

//DAVID MORENO & CIA. CELEBRA EL SEU DESÈ ANIVERSARI AMB UN NOU ESPECTACLE

DAVID MORENO & CIA. CELEBRA EL SEU DESÈ ANIVERSARI AMB UN NOU ESPECTACLE

David Moreno & Cia. estrena l’espectacle Flota… Dos al Festival Llum de Barcelona, els dies 16,17 i 18 de febrer. Amb aquest nou muntatge teatral la companyia celebra el seu 10è aniversari. Flota…Dos està interpretat pel propi David Moreno i Cristina Calleja que uneixen la seva sensibilitat en un espectacle màgic i delicat.

Un piano de cua penjat a 8 metres del terra, serà la porta al seu món singular, on descobriran una història d’amor emocionant. Poesia en estat pur, destresa, humor, la música com a llenguatge vehicular, dansa, acrobàcia, projeccions i llums ens transportaran a un univers únic i emocionant.

By |2018-02-22T15:32:09+02:00gener 26th, 2018|General|Comentaris tancats a DAVID MORENO & CIA. CELEBRA EL SEU DESÈ ANIVERSARI AMB UN NOU ESPECTACLE