SARRUGA, EN EL CARNAVAL DE LES PALMES DE GRAN CANÀRIA

//SARRUGA, EN EL CARNAVAL DE LES PALMES DE GRAN CANÀRIA

SARRUGA, EN EL CARNAVAL DE LES PALMES DE GRAN CANÀRIA

En el marc del Carnaval de Les Palmes de Gran Canària 2018, dedicat enguany a ‘La màgia i les criatures fantàstiques’, Sarruga Produccions oferirà, en diferents espais, l’espectacle Insectes. Aquest muntatge teatral es podrà veure, a partir de les 21:00 hores, a l’escenari ubicat en el parc de Santa Catalina, durant l’acte on es realitzarà l’elecció de la Reina que es portarà a terme el 9 de febrer; i també la gala Drag Queen que tindrà lloc dies després, concretament el 12. A més, l’espectacle estarà també present a la cavalcada infantil que se celebrarà el 13 de febrer, des de la plaça de Manuel Becerra fins a la cantonada del parc de Santa Catalina. La cercavila començarà a les 17:00 i finalitzarà a les 20:00 hores.

By |2018-02-22T15:29:40+02:00gener 26th, 2018|General|Comentaris tancats a SARRUGA, EN EL CARNAVAL DE LES PALMES DE GRAN CANÀRIA