‘EL COMEDIANT’, A PARETS I A SANTA COLOMA DE FARNERS

//‘EL COMEDIANT’, A PARETS I A SANTA COLOMA DE FARNERS

‘EL COMEDIANT’, A PARETS I A SANTA COLOMA DE FARNERS

El Comediant, l’últim espectacle de Marcel Tomàs – clown, mim, actor polifacètic, showman, cantant i pillastre – és, com ell mateix, un fantàstic Totum revolutum, un enginyós i divertidíssim espectacle que durant el novembre es podrà veure a la sala La Cooperativa de Parets del Vallès, el 10 de novembre, a les 22.30 h; i el 25 de novembre, a les 19 h, a l’Auditori de Santa Coloma de Farners.

“Marcel Tomàs nunca falla. Tiene alma de clown, una cara que parece diseñada para la broma y recursos de sobra para seducir a un público amplio, heterogéneo…” Rafael Gallego. Diario de Mallorca. Abril 2018.

By |2018-11-20T19:30:55+02:00octubre 23rd, 2018|General|Comentaris tancats a ‘EL COMEDIANT’, A PARETS I A SANTA COLOMA DE FARNERS