ESTRENA DE LA VERSIÓ DE L’ESPECTACLE ‘IDENTITATS’ AMB MÚSICA EN VIU

//ESTRENA DE LA VERSIÓ DE L’ESPECTACLE ‘IDENTITATS’ AMB MÚSICA EN VIU

ESTRENA DE LA VERSIÓ DE L’ESPECTACLE ‘IDENTITATS’ AMB MÚSICA EN VIU

La companyia Rocamora Teatre estrena al Festival Guant de Valls la versió amb música en directe de l’espectacle Identitats. El jove compositor InnoDB, autor també de la música, acompanya la representació tocant a la vista els deu temes des d’un lateral de l’escenari, envoltat dels seus teclats i sintetitzadors. Les dues funcions programades pel Festival Guant tindran lloc al Teatre Principal de Valls, els dies 23 i 24 de novembre 2018, a les 11 i 22 h, respectivament.

By |2018-11-20T19:39:56+02:00octubre 23rd, 2018|General|Comentaris tancats a ESTRENA DE LA VERSIÓ DE L’ESPECTACLE ‘IDENTITATS’ AMB MÚSICA EN VIU