L’espectacle infantil La Berta i el seu Robot de la companyia Lazzigags estarà al Jove Teatre Regina de Barcelona amb una programació per a centres escolars i per al públic familiar els dies 21, 22, 24, 25, 28, 30 de novembre, i l’1 i 2 de desembre. Les funcions de l’infantil per a públic escolar seran, a les 10.30 h, els dies 21 i 30 de novembre, i a les 10h, els dies 22 i 28 de novembre; i per a tots els públics, els dies 24, 25 de novembre, i 1 i 2 de desembre, a les 17.30 h.

Aquest és un muntatge recomanat pels nens de 2 a 7 anys on es destaquen els valors de la imaginació, la creativitat i l’optimisme.

Espectacle dirigit per Lídia Linuesa i música de Marc Sambola, basat en el conte En Ricard i el seu Robot de l’escriptor Esteban Martín. El repartiment el formen Marta Fíguls i Lluís Garrido.